top of page

PRESSRELEASE 2018


Torrång Arkitektkontor I Mölnlycke - Vinnare av ‘Best Of Houzz 2018’

 

 

Januari 19, 2018


Torrång Arkitektkontor I Mölnlycke har vunnit “Best Of Kundservice på Houzz®, världens ledande plattform för hem och design.Kontoret har har valts ut, av 40 miljoner unika användare som utgör Houzz community, bland en miljon experter på Houzz.

 

‘Best of Houzz’ hålls årligen och ges ut i följande tre kategorier: Design, Kundservice och Fotografi. Utmärkelsen i kundservice är baserat på flera faktorer; antal omdömen såväl som kvaliteten på omdömena som företaget har fått under 2017.

 

“Vi är mycket stolta och glada över att kunna ge utmärkelsen ‘Best of Houzz’, till denna grupp av enastående experter, inklusive Torrång Arkitektkontor” säger Sara Norrman, Sverigechef på Houzz. “Samtliga har valts på grund av deras expertis inom sitt arbetsområde av vårt Houzz-community som består av bostadsägare, inredningsälskare och designentusiaster.”

 

Förutom ordinarie arkitektverksamhet har Torrång Arkitektkontor designat den lite annorlunda hustypen “UnikaStenhus”

med nytänkande både vad avser design, funktion och framförallt känsla.

 

 

Om Houzz

 

Houzz är världens ledande plattform med fokus på design, inredning, arkitektur och renovering där bostadsägare letar efter aktörer inom hus och hem för sina projekt. Med den största databasen av bostadsägare i världen har Houzz skapat ett unikt visuellt community där designdrömmar blir till verklighet med hjälp av alla experter världen över. Houzz har sitt huvudkontor i Palo Alto, Kalifornien, men även internationella kontor i London, Berlin, Sydney, Moskva och Tokyo.

 

Houzz och Houzz logotyp är ett registrerat varumärken som tillhör Houzz Inc. över hela världen. För mer information, besök houzz.se.

bottom of page